ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ1960_0
Ένα βροχερό και ομιχλώδες πρωινό στα τέλη του Οκτώβρη του 1954 στο Μιλάνο, ήρθε η ιδέα στους αδελφούς Maja να ψήσουν το δικό τους χαρμάνι το οποίο θα έχει τα χρώματα και την παράδοση της πόλης που αγαπούν. Τα αδέρφια Efrem και Lindo Maja εργαζόταν σαν baristi στο καφέ «Giambellino» και σέρβιραν τον Ιταλικό espresso με όλη τους την μαεστρία. Από εκείνη τη μέρα και έπειτα η δουλειά τους μεταφέρθηκε στις φάρμες που παράγονται οι καλύτερες ποικιλίες Arabica κόκκων καφέ και στα καβουρντιστήρια μέχρι που έγιναν εργοστάσια!

DSC04264

Στο Μιλάνο εκείνη την περίοδο ακόμα μύριζε πόλεμος, οι πληγές ήταν ακόμα ανοιχτές και τα σημάδια της καταστροφής ήταν ορατά. Αυτή η εικόνα ενέπνευσε τους αδερφούς Maja οι οποίοι θεώρησαν πως το Μιλάνο είναι πολύ σκληρό (Hard) για να λυγίσει ακόμα και μετά από τόσες κακουχίες. Έτσι αποφάσισαν να επενδύσουν στην πόλη που αγαπούν και να δώσουν σάρκα και οστά σε αυτό που λέμε αυθεντικός Ιταλικό Espresso και έτσι έδωσαν στο Μιλάνο τον Hardy. Το Μιλάνο όντως αποδείχτηκε σκληροτράχηλο (Hardy) , καθώς ο κόσμος του δούλεψε πολύ για να το κάνει το κέντρο του κόσμου και την Μέκκα της μόδας. Μαζί με το Μιλάνο παρόμοια άνθιση συνάντησε και ο Hardy Espresso , ο οποίος χαρακτηρίζεται σαν Espresso Coffee of Milano, έχει την πλειοψηφία των καφέ της πόλης και κρατάει την παράδοση σαν τον καλύτερο Espresso της πόλης ορόσημο για την Ιταλία , την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο!parrot_Hardy

Εκείνο το ομιχλώδες πρωινό λοιπόν γεννήθηκε η ιδέα που έδωσε ψυχή στο καβούρδισμα του καφέ και ονομάζεται HARDY COFFEE COMPANY εταιρεία εισαγωγής, ψησίματος και εμπορία πολύτιμων μείγματα καφέ με την υπογραφή του καλύτερου ψήστη του Μιλάνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *